Egy különleges vásárra invitállak

Kategóriák:Csak úgy
Címkék:
Radogna Edit

Meghívó a masska eklektikus élményvásárba

Egy különleges meghívót szeretnék átnyújtani most. Egy rendhagyó karácsonyi vásárra invitállak nagyon sok szeretettel, amelynek időpontja  2013 november 30 – december 1, és helyszíne 1142 Budapest, Szatmár utca 13.

Kinek szól a Masska Eklektikus Élményvásár?

  • Kisgyerekes szülőknek, mert a kicsiket színvonalas programokkal teli gyereksarok várja, így a felnőttek nyugodtan belefeledkezhetnek a nézelődésbe, vagy egy kiválasztott eseménybe.
  • Egyedülállóknak, mert nem fogja a nyugalmukat az unatkozó gyerekek nyafogása megzavarni.
  • Férfiaknak, mert olyan egyedi ajándékokat vásárolhatnak, amivel kedves meglepést szerezhetnek szeretteiknek, és mindezt még a nagy karácsonyi vásárlási láz előtt.
  • Nőknek, mert itt nem csak vásárolni, hanem jókat beszélgetni is lehet különböző, nekünk való témákról.
  • Állatbarátoknak, mert, lesznek kifejezetten nekik szóló előadások és még ….ez legyen egyelőre meglepetés.
  • Vállalkozóknak, mert lesz egy stand, ami őket nagyon várja.

Egyszóval bárkinek, aki szeretne egy élményekkel, színes eseményekkel  teli téli napot eltölteni.

Miért különleges a Masska Eklektikus Élményvásár?

Egyrészt a fentebb már ízelítőül bemutatott sokféle, színes program teszi azzá. Melyek teljesen ingyenesek, csak a hely szűke miatt ajánlott az előzetes regisztráció rájuk. Vagyis ez nem egy hagyományos értelemben vett vásár. Hiszen  itt nem csak tárgyi dolgot vehetsz pénzért, hanem azt akár saját magad is elkészítheted. És élményre, tudásra, inspirációra is szert tehetsz , de a kötetlen beszélgetésekre is van bőven lehetőség.

Másrészt különleges az, ahogy ennek a vásárnak az ötlete spontán megszületett. Egy lelkes, vállalkozókból álló csoportban, ami azért alakult és formálódott szinte észrevétlenül, hogy segítsék, erősítsék egymást. Vagyis a régi közösségi mintára, a jelen lehetőségeivel létrejött egy mai közösség. És most eljött a nagy pillanat, amikor ennek a társaságnak egyes tagjai kilépnek a nyilvánosság elé, és megmutatják amit tudnak, amiben hisznek.

Miért különleges a masska eklektikus élményvásár?

Miért különleges a Masska Eklektikus Élményvásár számomra?

Mikor megmutattam a képzeletbeli boltomat, nem is hittem, hogy mindez élőben is megelevenedhet egyszer.

A vásárban – aminek egy régi épület ad otthont – igazi régimódi kisasszonyként találkozhatsz velem személyesen. Beszélgethetünk egészségről, annak megőrzéséről, és minden másról, ami menet közben adódik. Nem lesznek eladó termékek, de lesz egy egészségügyi teszt, amit ha kitöltesz, könnyebben tudsz vásárolni a bolt kínálatából.

A vásárban, reményeim szerint, találkozni fogok sok vásárlómmal és olvasómmal, vagyis a varázslatos naplóbejegyzések világa életre kel erre a két napra.

Boldog izgalommal várom a nagy eseményt, remélem te is ott leszel.

Szerző:

Vélemény, hozzászólás?

Üzeneted*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url