Indul a Blog.

Kategóriák:Csak úgy
Radogna Edit

Ma már majdnem mindenki Blogol.

Ha te mégsem tennéd, biztosan vannak emlékeid, ha máshonnan nem, az iskolából. Ülsz a monitor/fehér papír előtt, és sehogy sem bírod elkezdeni az írást.

Ha mégis megszületett az első pár mondat, utána már szinte maguktól jönnek a mondatok, csak győzze a kezed leírni a sok értékes gondolatot-csak az a fránya első pár mondat ne lenne.

A “stressz”t tovább növeli, hogy ha nem elég érdekes az első pár mondatod, az olvasó már nyomja is a jobb felső sarokban a kis piros x-et, hiába sziporkázol és vagy érdekes a szöveg közepén, ez sajnos kevesekhez fog eljutni.

Mi az oka ennek?

Információdömping.

A problémádra nehéz a megfelelő választ megtalálni ebben az információ dömpingben.

Információ dömping és időhiány. Ha valamilyen problémádra keresed a megoldást, márpedig nagyon sokan erre, vagy erre is használjuk az internetet, ezt rövid időn belül szeretnénk megtalálni. Nincs idő unalmas szövegekből kihámozni a lényeget, főleg annak tudatában, hogy a jó öreg barátunk, a Google, tizedmásodpercek alatt rengeteg oldalt ajánl a megoldás illúziójával. Ha én az első 7 másodpercben nem tudtalak meggyőzni, hogy ne menj tovább, jó helyen jársz, már nyomod is a jobb felső sarokban a x-et, és azt is elfelejted, hogy valaha jártál az oldalamon.

Gondolom egyetértesz velem?!

Összefoglalva: Nekem úgy kell tudni a TE problémádról írni, a TE kérdéseidre válaszolni, hogy még nem is ismerlek.

Így nem tudok mást tenni, megpróbálom kitalálni, mi az ami itt tart az oldalon, de természetesen nagyon örülnék neki, ha nem hagynád, hogy a sötétben tapogatózzak, hanem megírnád nekem. Szerkesszük együtt ezt az oldalt.Szerző:

Vélemény, hozzászólás?

Üzeneted*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url