Immunerősítő készítmények csomagja

Kategóriák:Immunerősítés
Címkék:
Radogna Edit

Scrapbook technikával készült, vintage hangulatú kép. Egyhuncutul mosolygó férfi, Florentin van rajta. A képe a bal oldalon a felső sarokban helyezkedik el. Jobb felső sarka van gazdagon díszítve. A fényképen van egy cetli, rajta a férfi neve. A kép alatt becsúsztatva egy másik fénykép, a kompozíció jobb oldalán. Ezen egy gyönyörű papír ajándékdoboz, maga az immunerősítő csomag masnival, és kis kártyával. Amire az van írva, egészségmegőrző csomag. Ennek a képnek a jobb alsó sarka van gazdagon díszítve.

Elmesélem, miért állítottam össze az immunerősítő készítmények csomagját.

Florentin vetette fel a csomag szükségességét, amit talán is nem talász furcsának, ha igazán ismered ezt a szívtipró, magával ragadó férfit.

Említettem már, hogy Florentin sokat utazik.  Hogy merre jár igazából, azt persze sűrű homály fedi.  A történetek, melyeket mesélni szokott utazásairól színesek, szórakoztatóak, de pontos utalás nincs bennük a helyszínre, vagy a szereplőkre. Meséi ezek nélkül is lebilincselően érdekesek.

De ma nem ilyennel rukkolt elő. Egy nagyon érzékeny arcát mutatta meg. Amit én ismét enyhe pírral arcomon, és szavain csüggve figyeltem.

Olyan sok embert látok, akik méltatlanul rossz körülmények közt élnek. És többen vannak, akik fogukat összeszorítva, sok mindenről lemondva, még tartják magukat, és külsőleg  jól mennek a dolgaik. Ám egy nem tervezett kiadás  könnyen felborítja ezt a látszólagos egyensúlyt, és csúsznak ők is le  menthetetlenül” – indította a beszélgetést ezekkel a mondatokkal.

“És pont ezek az emberek azok, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy  betegség miatt hetekre kiessenek a munkából. De arra, hogy vigyázzanak az egészségükre, hogy megerősítsék, az immunrendszerüket már végkép nincs egy garasuk sem. Legalább is ők így élik ezt meg. Pedig mi tudjuk – és a “mi” kimondásakor úgy nézett rám, amire csak ő képes, és amitől a gyomromban valami furcsa érzés keletkezett rögtön– hogy inkább odafigyelés, és némi tudatosság szükséges az egészségmegőrzésre. És biztos vagyok benne, hogy te (mármint én!) tudnál olyan immunerősítő készítményeket egy csomaggá összeállítani, amit megvásárolva nagyobb esélyük lenne betegségek nélkül átvészelni a telet.

Mikor meghallottam az összeget, amit Florentin szerint áldozni tudna immunerősítő készítményekre éves szinten egy ilyen család ( 2 felnőtt és egy gyerek ) bevallom, először nagyon csekélynek találtam. De csak az első pillanatban. Ahogy végigsiklott tekintetem a termékeken, már tudtam, mennyire igaza van. És megígértem neki, hogy összeállítok egy csomagot.

Immunerősítő készítmények egy csomagban, vásárlás utáni extrákkal.

 • Annak a családnak aki nem tud ennél többet áldozni éves szinten magára, egy komplex megoldás.
 • Azok számára, akiknek  nem probléma hogy többet költsenek egészségmegőrző termékekre, egy jó kiindulási alap.

Olyan jó volt elképzelni a futárt, aki most egészséget, és némiképp reményt szállít. És bevallom ez a kép annyira magával ragadott, hogy már Florentint is tuszkoltam kifelé, hagyjon osztani – szorozni. Már tudni akartam, mi is kerül végül az “immunerősítő készítmények csomagja” nevű új “portékámba”.
Florentin csak somolygott, mikor látta, mennyire magával ragadott ötlete, és ígérve egy másnapi látogatást, rám kacsintva távozott. Én meg összeválogattam a termékeket.
A képen egy papírlap van, ezzel a szöveggel: Nézzük csak. Aki nem tud vagy nem akar egész évben vitamint szedni, annak mikor van a legnagyobb szüksége erre? Késő ősszel - télen. Amikor az immunrendszerünk a legnagyobb támadásnak van kitéve. Amikor az immunrendszernek erős bástyaként kell óvnia szervezetünket. És ha a tél elmúltával tavasszal sikerül beiktatni egy méregtelenítő kúrát is, akkor a megtisztult szervezet, a sok friss gyümölccsel, zöldséggel, kis odafigyeléssel erős tud maradni. És immunerősítésre legközelebb csak ősszel lesz újra szükség. Vagyis a csomagba multivitamint, antioxidánst, célzott immunerősítőt kell tegyek, és tavaszra valami méregtelenítő segítséget.

Ahogy ezeket végig gondoltam, és kipakoltam az asztalra amit megfelelőnek találok erre a célra, rádöbbentem egy nagyszerű dologra.

Ha valaki ezt így egyben rendeli meg, akkor még KAPNI fog pluszban EGY AJÁNDÉK terméket, INGYEN viszi neki a futár, és még PÉNZT IS JÓVÁÍRNAK számára, amit a következő vásárlásnál tud elkölteni.

Ez a felismerés annyira felvillanyozott, hogy egész éjszaka nem tudtam aludni. Tervek kavarogtak a fejemben, újabb csomagokról. Felvilágosító füzetről, hogy hogyan lehet akár a háztartásban mindennapos alapanyagokat az immunerősítés szolgálatába állítani.

Ígérem, ezeket az éjszakai terveket meg fogom valósítani. Akár a te segítségeddel. Örömmel veszem az ötleteidet.

 • Milyen egészségmegőrző csomagra lehet még szükség?
 • Milyen bevált házi praktikákat,  ismersz amivel az immunrendszered szoktad erősíteni?
 • Milyen családi recept az, amivel vigyázol egészségedre, vagy kezeled magad, ha gond van?

És ne felejts megnézni, végül mi minden került az immunerősítő családi csomagba!

Szerző:

hozzászólás

 1. Noemi
  2014. október 7. kedd at 06:34

  Szia EdiT! Kíváncsi lettem volna a családi immunerősítő csomagodra, de a linkre kattintva nem ad ki találatot. Tudnád orvosolni a problémát vagy már nem kapható ez a készlet?
  Amúgy a tavaszi minimál méregtelenítő csomagodra is kíváncsi lennék! 🙂

  [Válasz]

  Radogna Edit szerint:

  Kedves Noémi! Nagyon köszönöm a figyelmeztetést. Az immunerősítő termékek csomagja elérhető a webáruházban, csak a linkje módosult, és itt elfelejtettem kijavítani. És ígérem tavaszra összeállítok egy jó kis méregtelenítő csomagot.

  [Válasz]

  Noemi szerint:

  Köszi Edit!

  [Válasz]

Vélemény, hozzászólás?

Üzeneted*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url