Fogyókúrás készítmények 4 + 1 titka

Kategóriák:Lúgosítás
Címkék:
Radogna Edit

A fogyókúrás készítmények, a fogyókúra, a  örök téma. És ilyenkor tavasszal még inkább aktuálissá válik hiszen egyre kevesebb ruha takarja, amit nem szívesen mutatunk meg másoknak.

A piac tele van csodát ígérő fogyókúrás készítményekkel, és hasonló csodát ígérő fogyókúrás módszerekkel. A választék és az ígéretek hatalmasak – az eredmények legtöbbször csalódást okoznak. De a VÁGY annyira erős a testsúlycsökkentés iránt, hogy sokan újra és újra bedőlnek a hangzatos ígéreteknek. Megveszik a méregdrága fogyókúrás csodaszert, koplalással sanyargatják magukat.

És mi az eredmény?

A nagy nehézségekkel, esetleg sok pénzért  leadott kilók szépen visszakúsznak. Jobb esetben. Mert valamikor egy kicsivel több is visszajön. És ekkor elkeseredsz. Bánatodban még kevéssé figyelsz oda az evésre…mindaddig, míg valaki nem mutat egy újabb csodákat ígérő fogyókúrás készítményt….

Testsúlycsökkentés? Életmódváltással, és megfelelő fogyókúrás készítmények segítségével lehetséges.

Vajon mi lehet a sikertelenség oka

Amikor fogyókúrába kezdesz, kipróbálsz egy fogyókúrás készítményt, általában a leadott kilók mennyisége lebeg a szemed előtt.  Pontosan tudod, melyik az a ruhád, amit pár hónap múlva újra viselni szeretnél. És ez nagyon fontos. Ugyanúgy része a sikernek, mint a tervezés, ami sajnos a legtöbb esetben elmarad.

Tervezés = Életmódváltás

  • Ha azt gondolod, hogy ugyanúgy éled az életed, mint eddig, egy kis koplalással  kiegészítve.
  • Vagy 90 napig sanyargatod magad, hogy utána végre újra “rendesen” ehess.
  • Valamilyen méregdrága fogyókúrás készítményt kapkodsz, az este 9-kor elfogyasztott bőséges vacsora előtt.

Akkor becsapod magad.

Tartósan fogyni csak úgy lehet, ha változtatsz az eddigi életeden. De nem egyik napról a másikra mindenen. Mert az képtelenség. Változtass egy dolgon, váljon szokásoddá. És mikor az már természetes, jöhet a következő változtatás. Szánj időt a tervezésre. És közben nem a szomszéd Micike lebegjen a szemed előtt, aki minden reggel 5-kor kel, és fut egy órát reggeli előtt, és este 8-ra ér haza, mert munka után még 1,5 órát a konditeremben izzadt. És közben persze csak frissen préselt zöldségleveket ivott. Önmagad becsapása nélkül vedd számba, hogyan élsz.

  • Mennyit mozogsz?
  • Mennyit, és mikor eszel?
  • Mennyit iszol?

És iktass be kisebb változtatásokat, amikről tudod, hogy ha nem is lesz mindig könnyű (mert nem az), be fogod tudni tartani őket. Közhely, hogy a kilók sem 2-3 hónap alatt szaladtak fel? Lehet. De attól még igaz. És éppen ezért, tartós fogyásra csak akkor számíthatsz, ha elfogadod, hogy ilyen szép lassan tudsz tőlük megválni is.

Válassz olyan fogyókúrás készítményeket, melyek valóban segítenek a testsúlycsökkentésben, és az életmódváltásban.

A június végéig kapható, CSÚCSFORMA csomag segítségével a testsúlycsökkentés sikerességét akadályozó okokat könnyebben kivédheted. Ha beleteszed a”munkába” saját magadat is.

Fogyókúrás készítmények gondosan összeválogatva, sikeres testsúlycsökkentéshez

A Csúcsforma, fogyókúrás készítmények 4 + 1 titka

1, Lúgosítás. A savas szervezet nem tud lefogyni. És a rosszul megválasztott testsúlycsökkentő étrenddel csak tovább savasítod szervezeted, miközben egyre súlyosabb éhségrohamok kínoznak…A lerakódott salakanyagok – akár több kilóról is szó lehet – korlátozzák a hasznos tápanyagok, ásványi anyagok és vitaminok felszívódását. Így legelőször meg kell szabadítanod szervezetedet a mérgektől és a lerakódott salakanyagoktól. Ezek után sokkal eredményesebb fogyókúrára számíthatsz, mivel hatékony lesz a felszívódás.. A Liquid Chlorophyll segít helyreállítani a szervezet pH-egyensúlyát, ami a fogyókúra első lépése. Később segít az optimális pH fenntartásában, hogy minden, amit megteszel a fogyásod érdekében, látványos és tartós eredményt hozzon.

2, Rostok bevitele. Hogy mozgásban tartsd az anyagcserédet, vagy akár még nagyobb fordulatszámra is kapcsold. Ezt azonban kalóriaszegény táplálkozás esetén gyakorlatilag lehetetlen megoldani.  Hívd segítségül a Slim Formulát. A komplex fogyókúrás készítményt. A Slim Formula étvágycsökkentő, magas rosttartalmú, zsírégető, emésztést segítő összetevőket tartalmaz. Sőt l-karnitint is, ami a zsírfölösleget energiává változtatja. A benne lévő zöld tea az egyik legkedveltebb alkotórésze a testsúlycsökkentő készítményeknek.

3, Kevesebb édesség. Annak aki szereti őket, sokszor ez a legnehezebb része a testsúlycsökkentésnek, és a “bűnbeesés” leggyakoribb okaként szerepel. Támaszkodj az Organic Acai segítségére. Csökkenti az éhgyomri vércukorszintet és inzulinszintet, és az étkezés utáni vércukorszint emelkedését is, ezáltal csökkenti az éhségérzetet. Legfőbb előnye, hogy eszedbe sem fog jutni a csokoládé. Az acai az egyik legközkedveltebb fogyasztó hatású gyümölcs napjainkban, ami mellesleg kiváló forrása az antioxidánsoknak is.

4, Támogasd kívülről is a testsúlycsökkentést.  Használd napi rendszerességgel a C-RX krémet is, hogy a fogyással párhuzamosan bőröd is szép feszes maradjon. A helyi kezelés támogatja a narancsbőr mielőbbi eltávolítását is.

+ 1 EXTRA TIPP. Ha nagyobb testsúlycsökkentés a célod jól jöhet a Chromium Max, melyet most ajándékba kapsz  a kedvezményes csomag megvásárlásakor. Kiváló zsírégető! Ha rendszeresen edzel, akkor edzés előtt is vegyél be +2 kapszulát. Mindig igyál hozzá egy nagy pohár vizet!

Érdemes azoknak is szednie a Chromium Max-ot, akik nem tudnak sokat mozogni, ugyanis csökkenti a vércukorszint ingadozását, ezáltal csökkenti a nagy éhségrohamokat is.

Csúcsforma, a válogatott fogyókúrás készítmények csomagját, most 12 330 Ft-al OLCSÓBBAN veheted meg, mintha egyenként szeretnéd a termékeket beszerezni. De NE FELEJTSD EL! Igazi eredményt csak akkor érhetsz el vele, ha kalóriaszegény étrenddel és rendszeres testmozgással is kiegészíted.

Ez ajánlott:

Szerző:

Vélemény, hozzászólás?

Üzeneted*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url