A fogyókúra nulladik lépése

Radogna Edit

Folytatom az elhízásról, fogyókúráról a gondolataimat, mint az legutóbbi bejegyzésben megígértem.

Szeretném még egyszer leszögezni, nem vagyok szakértője a témának, nem is célom annak látszani. De jó lenne, ha tudnád, hogy az évek alatt szinte észrevétlenül felkúszó kilók nem törvényszerűek. És ha egy kicsit mögé nézel  az elhízásnak, talán könnyebb lesz megtalálni a módszert, ami a tartós, és szenvedésmentes fogyást eredményezi.

Egyáltalán nem véletlen, hogy olyan sok  honlap, újságcikk, könyv foglalkozik az elhízással, a fogyókúrával.

Ez a sokak számára csak esztétikai problémának tűnő dolog valójában komoly egészségügyi problémát takar. A következő betegségek kialakulására például, fokozott hatással van:

 • szív és érrendszeri megbetegedések (pl. magas vérnyomás),
 • anyagcsere-betegségek (pl. II. típusú diabétesz, köszvény),
 • mozgásszervi betegségek (pl. ízületi panaszok, gerincpanaszok),
 • daganatos megbetegedések (pl. emlőrák, méhnyakrák),
 • emésztőrendszeri betegségek (pl. refluxbetegség, epekő),
 • vénás megbetegedések (pl. visszerek),
 • mentális/idegrendszeri betegségek (pl. depresszió).

 

Nulladik lépés, a nagytakarítás

Kezdd a fogyókúrát a nulladik lépéssel.

Ez egy alapos nagytakarítást jelent. És most elsősorban a szervezet nagytakarítására gondolok 🙂

Miért? Ha az elhízás okát keresed lehet, közelebb kerülsz az igazsághoz, ha a napjainkban szinte kikerülhetetlen tartósítószerekre, adalékanyagokra gondolsz. És ezek az anyagok sajnos nagy mértékben megtalálhatók a diétás, a “light” termékekben is, mint például a mesterséges édesítőszerek, amik pont ellenkező hatást érnek el. De ez már egy másik téma…

Rengeteg jó méregtelenítő módszer létezik. Sok esetben a szabadidő, és a pénztárca dönti el, melyiket választjuk. Létezik egy kaktusz, a Mexikói fügekaktusz, ami nem csak a szervezetet méregteleníti, hanem a kötőszövetet is. Ezért lett nagy kedvenc a narancsbőr elleni harcban is. Bővebben itt tudsz róla olvasni.

A méregtelenítéssel kéz a kézben jár a lúgosítás. Nagyon sok embernek, és nem is csak a túlsúlyosoknak van elsavasodva a szervezete. A sok méreganyag semlegesítésére a szervezet vizet tart vissza a sejt közötti állományban, amit  mi narancsbőrként, vagy ödémás elváltozásként érzékelünk. A lúgosításnak is vannak szabályai, módszerei, de én most is csak egy terméket ajánlok a figyelmedbe. Ha úgy érzed, szükséged lehet rá, itt tudsz róla bővebben olvasni.

Ezek után jöhet maga a fogyókúra, amit mindenképpen érdemes megfelelő szakemberrel kiválasztani, aki téged vesz figyelembe, és neked választja ki a leghatásosabbat.

Ha már megvan a számodra tökéletes módszer mutatok  egy készítményt, ami nagyon jó kiegészítő segítséget jelenthet. 

Ez a Slim formula, aminek a leírását itt találod

Az összetevőknek köszönhetően a Slim Formula folyamatosan méregtelenít és salaktalanít, serkenti az emésztést, helyreállítja a bélműködést, általában javítja az anyagcserét. Éppen ezért kifejezetten jó szívvel ajánlom az ülőmunkát végzőknek is. 

És mi a végeredmény?

 • Fogyás,
 • állóképesség, életerő,
 • méregtelenítés, salaktalanítás,
 • megjavult emésztés és bélműködés,
 • jobb hangulat, elégedettség,
 • visszanyert önbizalom,
 • jobb megjelenés.

Kívánom mindezt neked a csökkenő centik és kilók mellé.

Szerző:

hozzászólás

 1. Név
  2012. február 6. hétfő at 22:39

  Sport, sport, sport !

  [Válasz]

Vélemény, hozzászólás?

Üzeneted*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url