Hajhullás elleni vitamin

Kategóriák:Szépség
Címkék:
Radogna Edit

Emmának hajhullásra kellett vitamin

Avagy év eleji, pozitív visszajelzés egy kedves vásárlótól. Főszerepben a hajhullás elleni vitamin.

Még októberben hozta el Annuska barátnőjét a boltba. Emma látogatóba érkezett hozzá, pár napra pihenni feltöltődni a mögötte álló testileg. lelkileg kimerítő időszak után. Aminek többek között az is lett az eredménye, hogy elkezdett vészesen hullani a haja. Így hozzám hajhullás elleni vitaminért érkeztek.

Sok férfinak is nehéz lelkileg feldolgozni, ha elkezd kopaszodni. De ha egy fiatal nőnek kezd el kopni egyik legfőbb ékessége, az már – már tragédia.  És Emma hajzuhatagát joggal nevezem ékességnek. Hullámos, gesztenyebarna hosszú tincsek, melyeken nem csak a férfiak felejtik sóvár pillantásukat. A nők is irigykedve nézik, és sóhajtoznak, vajon miért nem nekik adott a teremtő, ilyen hajkoronát.

Ott állt előttem ez a gyönyörű nő elkeseredve, és kérte, adjak neki hajhullás elleni vitamint.

Hangja, testtartása mind azt sugallta, hogy szinte a csodát várja tőlem.

Van a vitaminbolt polcán úgynevezett szépségvitamin, ami kimondottan bőrre, hajra és körömre ajánlott. De én nem ezért nyúltam, hanem a “rejtélyes hajhullás ellenni kombinációért”. Miért e furcsa név? Mert őszintén bevallva, nem tudom pontosan megmondani, miben is rejlik  a 2 termék hatásának titka. Az egyik  a Strong Bones Plus, ami csontritkulás megelőzésére alkalmazható, és a benne lévő D3 vitaminnak bizonyosan szerepe van a hajhullás elleni küzdelemben.  A másik a Ligetszépe olaj, melynek ajánlásában szerepel ugyan a szép haj megőrzése is, de önmagában alkalmazva nem volt még olyan átütő sikerem vele, mint a a másikkal kombinálva.

Még a bolt nyitásának hajnalán kértem egy orvostól, hogy ajánljon hajhullás ellen vitamint  nekem. És annyira kezdő voltam, hogy a “miért pont ezeket a termékeket” kérdést elmulasztottam neki feltenni. És miután ez a párosítás már többször bizonyított, azóta sem firtatom a titkát. Legutóbb éppen egy már erősebben kopaszodó férfinál értek el eredményt.

Hajhullás elleni vitamin kombináció

De most, amikor a pultra tettem a “hajhullás elleni vitamint” az az eset villant be, amikor a várva várt eredmény elmaradt. Ráadásul egy olyan vásárlómnál, aki nagyon közel áll hozzám, így a kudarc még inkább elkeserített. És most ez kissé elhomályosította a sok pozitív visszajelzést, talán az Emma szemében látható szomorú kétségbeesés miatt. Így bizony kisebb hittel adtam neki oda a hajhullás elleni termékeket…

Annuskánál már múlt év végén érdeklődtem, tud-e valamit Emmáról, de tegnap én magam értesültem első kézből az eredményről.

Emmától kaptam boldog levelet. Leírta, hogy gyönyörűen nő a haja, és a hajhullása is megállt.

Már ő maga is ajánlotta másnak ezt a “hajhullás elleni vitamint”.

Ehhez azt gondolom nincs mit többet hozzáfűzni. Egy egy ilyen pozitív visszajelzés semmi máshoz nem hasonlítható energiát, hitet tud adni a munkámhoz. Mert a termékek nem csodaszerek. Nincs olyan, ami mindenkinek pont ugyanúgy beválna. De vannak sok esetben, hasonlóan jó eredménnyel ható, jó termékek. Mint ez a hajhullás elleni vitamin kombináció is.

Ez ajánlott:

Ligetszépe olaj >> Evening Primrose Oil
Csonterősítő     >> Strong Bones Plus

Kép forrása <<

Szerző:

Vélemény, hozzászólás?

Üzeneted*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url