Rost tabletta van-e nálad?

Radogna Edit

Könyv és rost tabletta. E kettő biztosan van nálam, ha elutazom.

Talán a július az a hónap, amikor a legnagyobb a csend a kis boltomban. A legtöbben ilyenkor mennek nyaralni. Ki messzi, egzotikus tájakra, ki a szomszéd faluba, rokonokhoz. Egy a fontos. A környezetváltozás. Hogy legalább 7-10 nap valahol máshol teljen, mint az év többi napja. Mert ez kell a kikapcsolódáshoz, amiről a szabadságnak szólnia kell.

De van egy probléma, ami a tapasztalatom szerint az elutazók többségének beárnyékolja a távol töltött napokat. És ez nem más, mint a jelentkező emésztési probléma, állandó puffadás, teltségérzet. Vagyis az “idegen helyen nem megy…“- ahogyan egy kedves vásárlóm szemérmesen megfogalmazta.

Rost tabletta van-e nálad?

Teszem fel a kérdést mindenkinek, akiről tudom, hogy utazni készül. És már egyre kevesebben kérdeznek vissza, hogy “Az meg mi?”

Az utazás, a környezetváltozás, az esetleges idegen ételek megviselhetik a szervezetet, az emésztőrendszert. És igen, sokaknak idegen helyen napokig “nem megy”.  Olyanok is küzdenek ezzel a problémával, akiknek egyébként nincs gondjuk a rendszeres napi széklettel. Erre a problémára lehet nagyon hatásos, és egyszerű  megoldás a rost tabletta.

Rost tabletta, hogy az utazás ne a hasfájásról, puffadásról szóljon

Miből készül a rost tabletta?

A Nopalin a  fügekaktusz, más néven nopal szárőrleményét tartalmazza szárított formában.

Találó a gyakran használt, a sivatag kincse jelző rá. Akár a növény szépségét, akár a szervezetre gyakorolt pozitív hatását nézzük.

Miben segíthet még neked a Nopalin rost tabletta?

 • szabályozza és javítja az emésztést
 • növeli a széklet gyakoriságát, javíthatja állagát
 • csökkenti az étvágyat, növeli a jóllakottságérzést
 • segíthet a testsúlyproblémák kezelésében
 • a szövetek folyadék visszatartásának csökkentésével támogatja a vese méregtelenítési funkcióját
 • leköti az epesavat
 • szabályozza a vércukorszintet
 • segíti a máj működését
 • tisztítja a vastagbelet

Mi a Nopalin rost tabletta titka?

Nem csak hatékony anyagcsere szabályozóként működik a szervezetben a rost tabletta, hanem sokoldalúan alkalmazható táplálékiegészítő is.

 • erős antioxidáns, található benne például béta karotin is
 • tartalmazza az összes aminosavat,
 • gazdag  C-, B1-, B2-, B3- vitaminban
 • tartalmaz ásványi anyagokat, mint például magnéziumot, káliumot, nátriumot, vasat

Sokan hazautazás után se mondanak le a rost tablettáról

Miért fogyasztják sokan nyaralás után is a rost tablettát?

Egyrészt sajnos vannak, akiknek nem csak az utazás, a környezetváltozás miatt probléma a rendszeres napi széklet. És a puffadás, kellemetlen alhasi érzés a hétköznapjaikat is beárnyékolja. Ha egy ilyen ember a nyaralás alatt megtapasztalja azokat a jó hatásokat, amikről itt írok, biztosan nem fogja abbahagyni a nopalin szedését.

Másrészt azoknak is a kedvelt terméke, akik a testsúlyukból szeretnének lefaragni. A szárított rostos anyag tömege víz hatására a többszörösére nő, ezáltal a jóllakottság érzését kelti. Ezért nagyon FONTOS a rost tablettát  étkezés előtt minimum egy fél órával, minimum 3 dl vízzel bevenni.

A nopalin nem csak teltségérzetet ad, hanem a táplálékfelvételre is felkészít. Védőréteget képez a gyomor nyálkahártyáján és kedvezően befolyásolja a gyomorsav termelődését. Ezen felül természetes enzimatikus hatást fejt ki, amivel a saját emésztőenzimeinknek lesz könnyebb munkája. Ez utóbbi hatását a rost tablettának a lusta emésztéssel megáldott emberek tudják igazán értékelni.

És miközben “becsaptad” a gyomrod, és nem hogy nem akarsz, hanem nem tudsz sokat enni, aggódnod sem kell. Hiszen nem valami haszontalan dolog adja a teltségérzetet, hanem a vitaminokban, ásványi anyagokban és aminosavakban gazdag nopal fügekaktusz őrleménye.

Te mikor mész nyaralni? És rost tabletta van-e nálad?

Szerző:

Vélemény, hozzászólás?

Üzeneted*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url