D-vitamin pótlás

Kategóriák:vitamin
Címkék:
Radogna Edit

Már a TV-ben is a d-vitamin pótlásról beszélnek, tudtam meg Somától

Már a TV-ben is bemondták, hogy milyen fontos a d-vitamin pótlás!

Nyitott be az ajtón Soma, fülig érő szájjal. Hisz ő szokott segíteni az édesanyjának a d-vitamin cseppek adagolásában. Mert már olyan nagy, hogy ilyen komoly felelősséggel járó feladatokat is rá lehet bízni.

Örömében őszintén osztoztam, bár nem tudtam mire gondol, mert nagyon ritkán nézek televíziót, híradót meg pláne. De mihelyst tudtam, utána néztem a dolognak, és meg is találtam a keresett hírt.  Miután végignéztem az alig több mint 2 perces filmet komoly elhatározásra jutottam. Most félre kell tennem a szokásos szemérmességemet, már ami a “portékám” dicséretét, és ajánlását illeti.

A boltban tavaly óta kaphatók a d-vitamin cseppek, amiből egy üveggel 4990 Ft-ba kerül, és egy évre elég. De most újra hozzá lehet jutni a családi d-vitamin csomaghoz is, amiben 3 db áráért 4 db van. Így már csak 3745 Ft egy üveggel, ami 300 felnőtt  adag d-vitamin cseppet tartalmaz.

Ajánlom, szánd rá te is ezt a 2 percet a kisfilmre.


Kiderül a Semmelweis egyetem kutatásából, hogy tél végére a Magyarok 90 %-a kórosan d-vitamin hiányos.

Még az is veszélyeztetett, akinek nyáron sikerült feltöltenie a d-vitamin raktárait, hiszen a vitamin 6 hét alatt kiürül a szervezetből. Ezért már szeptember végén ajánlott elkezdeni a pótlását. Miután táplálékkal nem tudjuk a kellő mennyiséget bevinni, szükségesek a vitaminkészítmények.

A gyermekek a nagy faktorszámú napvédők miatt különösen érintettek. Miattuk is  nagyon praktikusak a tőkehalmájból kivont d-vitamin cseppek.

De miért ennyire fontos a d-vitamin pótlás?

Röviden összefoglalva: a d-vitamin hiány az immunrendszer gyengülését,  szív- és érrendszeri betegségeket, csontritkulást, cukorbetegséget okozhat . De a tumoros betegségek kockázatát is növelheti.

Kötelességemnek érzem erre minden kedves vásárlómnak, a boltba betérőnek felhívnom a figyelmét. És utána csendben hagyni mindenkit, hogy maga döntse el, mit kezd az információval.

4 üveg d-vitamin csepp 3 db áráért

Szerző:

Vélemény, hozzászólás?

Üzeneted*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url